De rivier de Ebro

Algemeen

In Noord-Spanje, in het plaatsje Caspe, verzorgen Ron en Angelique complete arrangementen aan voor het vissen op de rivier de Ebro. Of u nou op meerval, karper of op snoekbaars wilt vissen, zij verzorgen het voor u van A tot Z. Omdat er verschillende accomodaties mogelijk zijn om te boeken kunt u de keuze maken om dicht aan het water te zitten of midden in het gezellige stadje Caspe. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken, is of u wel genoeg zonnebrandcrème mee heeft. Alle hengelsportartikelen en voer worden ter plekke geregeld! Wilt u niet het hele stuk naar Caspe rijden, dan is er de mogelijkheid om het vliegtuig te pakken en op het vliegveld een auto te huren.

Foto’s en Video

Faciliteiten

Wij bieden verschillende accommodaties aan. Deze accommodaties variëren van rustige tot drukkere stadsappartementen en van degelijk tot aan de luxe accommodaties. Alles is mogelijk gezien uw budget en voorkeur!

Arrangementen

Arrangement 1

Vissen op meerval en karper in de buurt van Caspe
6 dagen vissen (7 nachten) voor € 745,- p.p.

Dit volledig verzorgde pakket is inclusief:

 • Visvergunningen
 • Accommodatie
 • Hoogwaardig vismateriaal, inclusief eind materiaal
 • Gids (alle zes de visdagen)
 • (Rubber)boot
 • Stoelen, net, mat, weeguitrusting
 • Koelbox

Dit pakket is inclusief al het materiaal wat u nodig heeft om te vissen op de Ebro, inclusief eind materiaal.

Arrangement 2

Vissen op meerval, karper, snoekbaars, black bass en baars in de buurt van Caspe
6 dagen vissen met gids (7 nachten) voor € 945,- p.p.

Drie dagen vissen op meerval en karper vanaf de kant buurt van Caspe/Chiprana
Drie dagen bootvissen op de Ebro op snoekbaars, baars, blackbass en meerval vanaf een Carolina Skiff

Dit volledig verzorgde pakket is inclusief:

 • Accommodatie
 • Stoelen, net, mat, weeguitrusting
 • Visvergunningen
 • Gids (alle zes de visdagen)
 • Hoogwaardig vismateriaal, inclusief eind materiaal
 • Boot, inclusief benzine
 • Koelbox

Dit pakket is inclusief al het materiaal wat u nodig heeft om te vissen op de Ebro, inclusief eind materiaal, kunstaas, shads etc.

Arrangement 3

Vissen op karper in de buurt van Caspe
6 dagen vissen (7 nachten) voor € 645,- p.p.

Dit volledig verzorgde pakket is inclusief:

 • Accommodatie
 • Visvergunningen
 • Hoogwaardig vismateriaal, inclusief eind materiaal
 • Gids (alle zes de visdagen)
 • Stoelen, net, mat, weeguitrusting
 • Koelbox

Dit pakket is inclusief al het materiaal wat u nodig heeft om te vissen op de Ebro, inclusief eind materiaal.

Arrangement 4

Zelfstandig vissen op karper en of meerval in de buurt van Caspe
6 dagen vissen (7 nachten) voor € 575,- p.p.

Dit pakket is inclusief:

 • Accommodatie
 • Visvergunningen
 • Hoogwaardig vismateriaal, exclusief eind materiaal
 • (Rubber)boot, exclusief benzine
 • Stoelen, net, mat, weeguitrusting
 • Koelbox

Dit pakket is inclusief al het materiaal wat u nodig heeft om te vissen op de Ebro.

Onze visbenodigdheden behoren tot het beste wat er op dit moment op de markt verkrijgbaar is.
We zijn trots op onze spullen en behandelen het als zodanig; dat wil zeggen dat alles regelmatig onderhouden en gereinigd wordt. Mocht er ondanks de aanwijzingen van de gids extra materiaal verspeeld worden, dan wordt dit achteraf doorberekend.

Voor alle arrangementen geldt;

Deze prijs is exclusief maaltijden, pellets/aas/voer, vluchten, vervoer, cotokosten en gebaseerd op minimaal 2 personen. Normaal gesproken worden er géén groepen samengevoegd. Als u voor 2 personen boekt, heeft u de gids voor uzelf alleen.*

De vakantiehuizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met koelkast/diepvriezer, en vaak ook een magnetron, gasstel, koffiezetapparaat en BBQ buiten, dus kunnen alle maaltijden makkelijk zelf klaargemaakt worden. Maar er zijn ook heel veel leuke restaurantjes in Caspe, waar je lekker en gezellig kunt eten.

Mocht u voor een van onze accommodaties kiezen, dan heeft u dit vakantiehuis helemaal voor uzelf. Er verblijven tijdens uw vakantie géén andere gasten in hetzelfde huis.*

De gidsen hebben een uitgebreide kennis van de rivier en kennen vele verschillende visstekken. Over de afgelopen jaren hebben zij hier op verschillende plaatsen vele grote vissen gevangen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de World Catfish Classic al 2x is gewonnen. En in 2014 en 2017 ook de Concurso Interprovincial del Siluro en Chiprana.

EN WAAROM WIJ NÉT EVEN ANDERS ZIJN DAN DE REST…
WILT U VISSEN? MET OF ZONDER GIDS? 6 DAGEN OF LANGER OF KORTER?
OP MEERVAL, KARPER, SNOEKBAARS, BLACK BASS OF IETS ANDERS?

Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn we flexibel:
 • U kunt op iedere dag van de week aankomen,u bent op ieder uur van de dag welkom.
 • U kunt langer blijven, of korter vissen.
 • De hele vakantie vissen met gids,volledig zelfstandig vissen, of de eerste dag(en) met gids en daarna zelf verder.
 • U kunt ons als u op zondag of laat aankomt een boodschappenlijstje doorgeven, met de producten die ú nodig heeft of lekker vindt.
  Er is geen standaard boodschappenpakket.
 • U kunt uw eigen slaapplek regelen, of alles door ons laten verzorgen.
 • U kunt uw eigen hengels van thuis meenemen, of alleen met uw eigen kleding in het vliegtuig stappen.
 • Of wilt nog iets anders wat hier niet bij staat?

Vertel ons uw wensen en wij stellen uw vakantie samen, zoals u dat wilt.

HET IS UW VISVAKANTIE EN WIJ DOEN ONZE UITERSTE BEST OM U ZOWEL ‘VIS’ ALS ‘VAKANTIE’ TE BEZORGEN.

Vissers, niet-vissende gasten, (vissende) kinderen; iedereen kan hier in Caspe aan de Ebro een supertijd beleven.

Onze prijzen zijn exclusief maaltijden, pellets/aas/voer, vluchten, vervoer en gebaseerd op minimaal 2 personen. Normaal gesproken worden er géén groepen samengevoegd. Dus ook als u voor 2 personen boekt, heeft u de gids voor uzelf alleen. En zelfs als u alleen wilt komen, kunnen we dit voor u verzorgen.*

De vakantiehuizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met koelkast/diepvriezer, en vaak ook een magnetron, gasstel, koffiezetapparaat en BBQ buiten, dus kunnen alle maaltijden makkelijk zelf klaargemaakt worden. Maar er zijn ook heel veel leuke restaurantjes in Caspe, waar je lekker en gezellig kunt eten.

Mocht u voor een van onze accommodaties kiezen, dan heeft u dit vakantiehuis helemaal voor uwzelf. Er verblijven tijdens uw vakantie géén andere gasten in hetzelfde huis.*

De gidsen hebben een uitgebreide kennis van de rivier en kennen vele verschillende visstekken. Over de afgelopen jaren hebben zij hier op verschillende plaatsen vele grote vissen gevangen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de World Catfish Classic al 2x is gewonnen. En in 2014 en 2017 ook de Concurso Interprovincial del Siluro en Chiprana.

“Vangstgarantie” kunnen wij u niet geven. Dat kan toch niemand? Vissen is vissen…!!
Maar de garantie die wij u wel geven is dat onze gidsen écht weten waar ze mee bezig zijn, dat het materiaal op orde is en we ons voor 100% inzetten om u uw vissen te laten vangen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw vakantie samen te stellen en geven u antwoord op al uw vragen.

Algemene voorwaarden en regels

COTO: De Spaanse overheid en de lokale visverenigingen hebben manieren gezocht om de waterkant schoner te houden en het illegale vissen en het vermoorden en meenemen van vissen tegen te gaan.
Vanaf 1 juli 2015 is de omgeving van Caspe/Chiprana een COTO de PESCA – speciaal terrein, voor de hengelsport.
Dat betekent dit dat er bovenop het bedrag van de visvergunningen een extra bedrag voor dagtickets of weektickets moet worden betaald. Dit geld wordt oa gebruikt voor de extra mankracht voor de extra controles.
We zullen die extra kosten helaas moeten doorberekenen aan onze gasten, maar dat betekent wel dat het vissen hier een nog prettiger ervaring wordt in een schonere omgeving.
De dagtickets kosten 6,- euro per persoon per dag. Weektickets zijn 30,- euro per persoon per week.

Vluchten zijn niet inbegrepen. Voor goedkope vluchten kunt u kijken op de sites van EasyjetRyanair of Vueling. U kunt dan eventueel met uw eigen auto naar het vliegveld rijden, want parkeren bij Schiphol is tegenwoordig helemaal niet duur meer.

Bijvoorbeeld bij ParkingPoint .

Of op vliegveld Eindhoven met

Ook kunt u vanaf verschillende stations in Nederland, zoals bv Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal heel comfortabel met de trein naar Caspe reizen.
Wij helpen u graag bij uw reservering of neem contact op met de Treinreiswinkel.

We raden iedereen aan een auto te huren (bijvoorbeeld bij 123carrent of AutoEurope), of met eigen auto hierheen te rijden.

Met een auto hier ter plaatse kunt u optimaal genieten van uw viservaring. Het geeft u de vrijheid uw eigen gang te gaan, en wanneer u wilt naar een restaurant of supermarkt te rijden, en naar uw visstek!

Wel/niet inbegrepen
Vervoer van/naar het vliegveld is niet inbegrepen. Onze pakketten zijn exclusief maaltijden en aas/voer.
De pakketten zijn inclusief al het vismateriaal wat u nodig heeft om op de Ebro te vissen. Exclusief eindmateriaal, tenzij anders aangegeven.

Schade
Onze visbenodigdheden behoren tot het beste wat er op dit moment op de markt verkrijgbaar is. We zijn trots op onze spullen en behandelen het als zodanig; dat wil zeggen dat het regelmatig onderhouden en gereinigd wordt.

We weten allemaal hoe hectisch het er aan toe kan gaan en dat er dan iets kapot of beschadigd zou kunnen raken. Het enige wat we u vragen, is om met ons materiaal om te gaan, zoals u met uw eigen visspullen om zou gaan. Breng geen wijzigingen in het materiaal aan en geef het niet aan derden in gebruik zonder onze toestemming.
Om dit materiaal in goede staat te houden, zijn we genoodzaakt door u veroorzaakte schade aan het einde van de vakantie aan u door te berekenen tegen wat het zou kosten het materiaal te herstellen of vervangen.

Deze zelfde regel is van toepassing op de accommodatie. Iedere schade zal aan u doorberekend moeten worden tegen de prijs die het kost het te vervangen of repareren.

Het aantal personen dat gebruik maakt van de accomodatie/het materiaal mag niet hoger zijn dan het afgesproken aantal.

Al de prijzen zijn gebaseerd op twee personen in een tweepersoonskamer.

Annuleringen
Alleen schriftelijke (of per email gestuurde) annuleringen kunnen in behandeling worden genomen. Daarbij wordt de dag van ontvangst gerekend als annuleringsdatum.

Annuleringskosten bedragen:
– tot 60 dagen voor vertrek 30% van de arrangementsprijs
– van 59 tm 30 dagen voor vertrek 50% van de arrangementsprijs
– van 29 tm 14 dagen voor vertrek 80% van de arrangementsprijs
– van 13 dagen voor de vertrekdatum 100% van de arrangementsprijs.
Dit geldt ook indien u zonder te annuleren niet aanwezig bent bij aanvang van het arrangement.

Vragen / Reserveringen

Voor vragen en/of reserveringen kunt u contact opnemen via ons e-mail adres.