Ik ben Martijn van den broek 36jaar en vis nu bijna 20 jaar op karper. Ik vis het hele jaar door voorjaar zomer herfst en winter. Ieder jaargetijde heeft zo zijn charmes. Met mijn visserij beperk ik mij niet tot 1 water type. De parkvijver is om snel een visje te prikken. Op de betaalwateren is het kijken of we een grote bak kunnen vangen. Ook de maas heeft mijn attentie het stromende water de scheepvaart de omgeving waar je je in bevind en de vaak ruige omstandigheden maakt het iedere karper groot of klein de moeite waard om te vangen. Strijden voor iedere vis! T is wat t is

Marteiaal keuze
Als onderlijnmateriaal gebruik ik standaard de FF-46 dit spul is allround en kan er overal mee uit de voeten. Kwa haken gebruik ik de FF-01 en de nieuwe FF-04 ze zijn scherp en sterk ook op de maas voor het zwaardere werk.